Beeldenpark de Havixhorst

Rondleidingen, arrangementen, audio tour en speurtocht

Rondleidingen

Rondleidingen gaan over de collectie en de actuele tentoonstellingen, maar op uw verzoek kan een verhaal worden toegespitst op één of meer specifieke onderwerpen. Bij groepen groter dan 15 personen worden er meerdere rondleiders ingeschakeld.

Reservering: info@beeldenparkdehavixhorst.nl We reageren uiterlijk binnen 3 werkdagen per mail of telefonisch.

Prijs : 75€ per groep van maximaal 15 personen

Duur: 60 tot 90 minuten

Deze opbrengsten komen volledig ten goede aan de organisatie en het onderhoud van het Beeldenpark. De gekwalificeerde rondleiders doen dit op vrijwillige basis. De rondleiding kan ter plekke contant of digitaal met QR code worden afgerekend.

Reserveren en informatie arrangementen

Indien u de rondleiding wil combineren met een ontvangst met koffie, thee, lunch, diner of borrelarrangement kunt u dit rechtstreeks met het chateauhotel en -restaurant afspreken en daar afrekenen.Voor reserveringen en afspraken op maat kunt u telefonisch contact opnemen met
Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst, telefoon (0522) 441 487 

Audiotour in het park aanwezig

In het beeldenpark liggen bij de ingang parkfolders met QR-codes die u kunt scannen zodat u bij de beelden informatieve filmpjes kunt zien over de beelden, de anekdotes en over de beeldhouwers. Dit is gratis. Maar een donatie is natuurlijk heel fijn.

Speurtocht

Voor de kinderen vanaf 8 jaar is er een leuke speurtocht. Die kunt u hier downloaden of in het beeldenpark meenemen. De antwoorden kunt u hier downloaden.

 


1492681071-arrangementen-met-rondleidingen.jpg
1567610928-arrangementen-met-rondleidingen.JPG