Beeldenpark de Havixhorst

Sponsoren en vrienden

Sponsoren
Voor informatie om sponsor te worden kunt u contact opnemen met dhr. A.C. Wijland, directeur H.R. De Havixhorst en secretaris van Stichting Beeldenpark De Havixhorst, telefoon (0522) 441 487.

Gouden vrienden
Inmiddels is de Gouden Vrienden Club uitgegroeid tot een gezelschap van ruim 30 actieve leden (met partners), die meerdere malen per jaar uitgenodigd worden voor openingen en een jaarlijkse bijeenkomst op Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst, atelierbezoeken, museumbezoeken, lezingen en eenmaal per twee jaar een bijzonder cultureel reisje.

Gouden Vrienden ontvangen als welkomstgeschenk de penning die beeldend kunstenaar Eric Claus speciaal als beeldmerk voor de stichting heeft ontworpen. Bovendien worden de Gouden Vrienden onder meer uitgenodigd voor openingen en een jaarlijkse bijeenkomst op Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst. Heeft u interesse om Gouden Vriend van het Beeldenpark te worden? Dan kunt u contact opnemen met Martin Schoonheim:martin.schoonheim@gmail.com bestuurslid van Stichting Beeldenpark De Havixhorst, telefoon (0522) 441 487.